Van de Industriejiashan van No.91taoyuan R.D. Yaozhuang de Provincie Zhejiang PR. China
Thuis

Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit USB die Machtsstrook laden voor verkoop
Van goede kwaliteit USB die Machtsstrook laden voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd. Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd. Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd. Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd. Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd. Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd. Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Het bedrijf kijkt Het Bureau Het Bureau steekproef kamer workshop Modellen Belangrijkste producten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : SFC-MACHT
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 5Million -6Million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%

De Plastieken & de Elektronikaco. van Jiashanshengfeng, Ltd wordt gevestigd in Jiashan, die op het het noordeneind van de eerste dwars-overzeese brug in de wereld en de combinatie van Jiangsu, ZhejiangandShanghai is. Dit gebied ontwikkelt zich in het oosten ofChinaand heeft snelst geschiktste transporta - tion (het kmfar fromShanghai van is80, 110 kmfromHangzhouand100-kmfromSuzhou). Sheng is feng gewijd om zich te ontwikkelen, te ontwerpen en geproduceerd: de schakelaars, de contactdoos, de Machtsstroken, de Duw te openen (duw weg te gaan) enz. voor elektrisch apparaatfabrikant, en het gebruiken in rek zetten, toevoerkanaal, laptops kar en werkbanktoepassingen enz. op

(Onze producten worden onrechtstreeks uitgevoerd naar ontwikkelde landen in Europa andAmericadirectly of. Wij konden nieuwe productenovereenstemming aan het functionele vereiste en assemblagevereiste of tekeningen van cliënten voor speciale producten ontwikkelen.)

Het bedrijf is hoofdzakelijk geworden om speciaal te ontwikkelen en te produceren of te vervangen invoerde producten voor cliënten. De producten heeft vertrouwen en bevestiging van vele cliënten gewonnen, ISO9001 en UL, c-UL, zijn-BS, RCM, Ce-certificaat gekregen en toepast andere internationale certificaten zoals TUV, en de zelf-uitvoerrechten. Wij zullen inspanningen gebruikelijk leveren om producten te verbeteren, de kwaliteit van producten te verzekeren en producten uitstekender te maken. Ons de dienstdoel is pionier van markt met pragmatische bedrijfsstijl, concept de integriteitsdiensten, en op de basis van wetenschappelijke en technologische innovaties te worden. Wij zijn bereid om nauw met diverse verkopers in binnen- en buitenland samen te werken, naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven en met The Times vooruit te gaan. Welkom u om onze fabriek te bezoeken en uw raad te leveren.

 

U kunt een product met beste hier prijs en kwaliteit vinden.

Contactgegevens
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Light Sheng

Tel.: 86-573-84775191-84775192

Fax: 86-0573-84775190

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)